Tetőfedő és tetőfedés profi csapattal

Profi tetőfedés, tetőépítés: Tapasztalatunknak köszönhetően a megrendelő által kért bármilyen tetőformát elkészítjük garanciáva! Kivitelezésben lehet gyalult, látszó szerkezet és a hagyományos tetőtér beépítéses.  Cégünk több mint 25 éves szakértelmének hála nincsen olyan elképzelés, amit ne tudnánk megvalósítani.

Tetőátalakítás, tetőszerkezet módosítás: ha egy meglévő tetőt módosításra szorul, tetőtérbeépítés, vagy más igény miatt,  akkor a tetőszerkezet statikáját szemelőtt tartva a meg lévő tetőt átalakítjuk.

Tetőfedő alapanyagok: Tetőfedéshez sokféle alapanagot használhatunk fel. A legelterjettebb megoldások a következők lehet betoncserép fedés, lehet kerámiafedés, zsindely vagy kőpala. A tetőfedőanyag típusát, fajtáját rendszerint a ház stílusa határozza meg.  Vagyis fontos, hogy a tető színe és kialakítása harmonizáljon a ház többi részéhez.

Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb ITT!

Tetőfedőt munkát vállalunk:

Tetőfedés EsztergomTetőfedő EsztergomTetőfedés BudapestTetőfedő BudapestTetőfedés pest megyeTetőfedő pest megyeTetőfedő Komárom-Esztergom megye