Természetes pala, termés pala, kőpala

Terméspala, természetes pala: a Tiszta Természet, ezért is használjuk a Természetes pala kifejezést. A Természetes pala kinézetét, a természet évmilliók alatt alakította ki jelenlegi formájává. A Természetes pala bányászata több 100 éve környezetbarát módon, a feldolgozása adalékanyagok nélkül történik. A Természetes pala a tetőkön, homlokzatokon kiváló fedőanyag. Építészek és tetőfedők generációi Természetes palával építészeti, művészeti, stílusokat hoztak létre munkáink során.

 

Természetes pala időtlen, és ezért mindig divatos tetőfedő alapanyag. A számos tetőfedési típus teszi a természetes palát különlegessé tetőn, homlokzaton.

A Természetes pala csak szerves problémamentes alkotóelemekből áll össze. A Természetes pala gyártása tetőre- és homlokzatra csak egy megmunkálást igényel (azaz formázás) kevés energia felhasználással, azaz sem a kötőanyag (pl. cement) vagy égetési folyamatot nem kíván.

 A termés palával fedett tető-és falburkolatuk nem igényelnek különleges karbantartást. A Minőségi Természetes pala az egyik legtartósabb tetőfedő anyag.. Elhasználódás után nincsenek az ártalmatlanítással kapcsolatban felmerülő problémák, mint más ipari termékek esetén. Természetes pala törmelék, palapor talajjavítóként vagy más területeken akár töltőanyagként is felhasználható. Ezáltal a Természetes pala egy Ökológia körforgás része.

Lépjen velünk kapcsolatban! Kérjen ajánlatot tőlünk elérhetőségeinken—>